ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΤΡΙΓΩΝΟ ιδρύθηκε το 1975 από τον Αθανάσιο Κρομμύδα, με έδρα τα Ιωάννινα, ξεκινώντας τη δική της παραγωγή σε προφίλ κορνίζας σε βέργα. Το πελατολόγιο αρχικά περιοριζόταν μόνο στην περιοχή της Ηπείρου και σε καταστήματα κορνιζών της τότε εποχής.

Αξιόπιστοι συνεργάτες, αναγνώρισαν την καλή σχέση ποιότητας-τιμής και αυτό έδωσε ώθηση για επέκταση σε όμορους αλλά και ευρύτερους νομούς με επιτυχία. Το 1990 στην εταιρεία εισήλθε ο ένας εκ των δύο υιών καθώς λίγο αργότερα και ο δεύτερος. Έτσι, το 1992 η εταιρία προχώρησε σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων που θα έδιναν τη δυνατότητα ενός πιο διευρυμένου πελατολογίου χωρίς να χρειαστεί να θυσιαστεί η ποιότητας παραγωγής.

Το 1993 η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην επιτραπέζια κορνίζα κάνοντας πελάτες τα περισσότερα φωτογραφικά καταστήματα στη δυτική και βόρεια Ελλάδα! Το 1995 η παραγωγή επεκτείνεται σε προφίλ για καθρέφτες με ευρεία γκάμα σχεδίων. Έτσι, το πελατολόγιο διευρύνεται σε καταστήματα επίπλων στον προαναφερθέντα γεωγραφικό τομέα.

Με κύριο αντικείμενο πάντα την κορνίζα, το 1997 η εταιρεία ξεκινά συνεργασία (εισαγωγές) σε προφίλ βέργας από κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια. Παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση πελατών με πλήρη διαθεσιμότητα προϊόντων, το πελατολόγιο ολοκληρώνεται έως τα σύνορα του Έβρου. Δέκα χρόνια αργότερα, η εταιρεία μεταθέτει την έδρα της σε ένα καλύτερο γεωγραφικό κέντρο, την Κατερίνη, με καλύτερη πανελλαδική κάλυψη και συχνές αποστολές προϊόντων από Θεσσαλονίκη. Σήμερα, από Ορεστιάδα έως Κρήτη το όνομα ‘ΤΡΙΓΩΝΟ’ είναι αναγνωρισμένο ως το Νο 1 στην ξύλινη κορνίζα.

Με απλή συνταγή: ειλικρίνεια και αξιοπιστία, διατηρώντας τις αξίες μας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε έχοντας όραμα, την ακόμα μεγαλύτερη παρουσία των προϊόντων ΤΡΙΓΩΝΟ σε χώρες του εξωτερικού.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια, και σας υποσχόμαστε πως πάντα θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.